Składnik

Oleum Ricini Olej rycynowy, olej rącznikowy inne

Opis:
Składnik pochodzenia roślinnego. To gęsty płyn o jasnożółtym bądź bezbarwnym kolorze. Otrzymywany z nasion rącznika pospolitego. Zawiera kwasy: oleinowy, palmitynowy, linolowy, stearynowy. Wpływa na konsystencję kosmetyku, jest używany jako plastyfikator. Nawilża, nabłyszcza, wygładza. Odbudowuje łamliwe włosy, rzęsy i brwi.
Banner 750x100

Reklama