Składnik

Coco-Glucoside Poliglukozyd kwasów oleju kokosowego emulgatory

Opis:
Substancja hydrofilowa pochodzenia roślinnego. Otrzymywana jest ze skrobi kukurydzianej i oleju kokosowego. Składnik kosmetyków myjących, może być stosowana jako środek pianotwórczy bądź emulgator o/w. Jest bezpieczna dla środowiska i biodegradowalna. Bardzo łagodna dla skóry, nie powoduje podrażnień.
Banner 750x100

Reklama